11+2

Ytterligare en vecka har gått. En vecka med lite mer oro. Har haft väldigt ont. Eller väldigt är kanske att överdriva, men jag har hela tiden varit medveten om min livmoder. Senaste dagarna har dock molvärken släppt och istället satt sig på höger äggstock. 
Jag pendlar mellan att ringa till gyn och kolla upp det och att lita på att det är ligamenten och växtvärk som gör sitt. Jag avvaktar ett tag till och hoppas att det släpper. 

Illamåendet har börjat avta. Mår helt bra två dagar för att sedan må illa igen. Så håller det på, helt okej!  

Nu ska vi titta på bron! Förra veckans avsnitt, vi brukar inte orka hålla oss vakna när det sänds ;-)

10+2

Dagarna rullar på, skönt!

Fick tillslut mitt levaxin, så nu knaprar jag en tablett om dagen. 

Ska tillbaka till mvc imorgon för att boka tid för RUL samt tid för nytt TSH-prov. Känns lite överdrivet att åka dit för det då en lika gärna kan göra det över telefon, men mvc ligger 3 minuter från mitt kontor så det får gå an. Lyxproblem. 

Jag mår illa. Det upphörde helt i två dagar men nu är det tillbaka igen och med större kraft. Funderar på om jag är sjuk. Svårt att veta vad som är vad. Vill ju inte smitta ner barnen jag arbetar med samtidigt som jag inte kan vara hemma om jag "bara" är gravid. 

Har haft ordentligt ont i magen också senaste veckan. Växtvärk som känns precis som mensvärk. Enda skillnaden är att den inte håller i så länge utan kommer mer i omgångar och inte så många minuter varje gång. Mensvärk är ju mer konstant. 

Nu sova och snarka gott!


9+4

Bm ringde varken måndag eller tisdag ang levaxin. Har hon inte ringt innan lunch får jag ringa och fråga, det stressar mig en aning. 

Däremot fick jag ett brev i brevlådan ang min järnrreserv. Ska börja äta järntabletter i graviditetsvecka 20. 

Igår var jag så himla pigg och på gott humör, det var underbart. Idag är jag dock lika trött och sur dom vanligt ;-). 

9+2

Inget nytt under solen. 
Hoppas bm ringer idag så jag kan starta med Levaxin. 

Ska jobba kort dag idag, skönt! Imorgon blir det heldagsutbildning om barn i ekonomiskt utsatta familjer samt information om räddningsmissionens verksamhet för barn med föräldrar i fängelse. Ska bli intressant! 

Och nu morgonens fråga, vad sjutton ska jag ha på mig? Plufsig är rätt ord. 

8+6

Barnmorskan från mvc ringde just. Jag har för högt tsh. Fan. Jag har hela tiden legat på gränsen till referensvärdet (strax under 4) men ingen läkare har hittills brytt sig om det. Ska tillbaka och ta nytt prov nu efter lunch och sedan blir det antagligen start med levaxin i början på nästa vecka. 
Högre risk för missfall. Denna ständiga oro. Suck! 
Och kan det vara orsaken till att jag gått upp 13 kg (tretton!) sedan i maj...

8+4

Idag ska vi till mvc. Jag vill framförallt ta ett tsh-prov för att se att det värdet ligger bra. Har innan legat inom referensramen men ändå högt för att bli/vara gravid. 
Annars så blir det nog bara prat om alkohol, tobak och mat. Har för mig det var så sist. Jag är orolig för vikten. Har gått upp så mycket redan, äter hela tiden och inte bara morötter och äpplen... 
Först kontoret och sent i eftermiddag hembesök. Lång dag med andra ord. 

8+2

Veckan har gått snabbt. Illamåendet sitter som en smäck i halsen men fortfarande inte spytt.
Har testat postafen som fungerar bra. Men blir helt drogad, förmår inte att göra måna knop med en sådan tablett i kroppen så får prioritera. Ibland illamående och ibland trötthet. 

Helgen har varit fin! Varit på Winnerbäck konsert och sett bästa filmen på länge på bio, "Vi är bäst". Spot on rakt igenom. 

RSS 2.0