16+1

Mår så mycket bättre! Riktigt bra faktiskt! 
Väntar nu på att bebisen ska börja sprattla därinne. 

Njuter av ledighet och av min fina lilla familj. 
Livet är topp!

14+6

Jag mår inte bra och har inte gjort de senaste dagarna. 
Var helt övertygad om att jag fått för hög levaxindos då jag googlade biverkningarna och kunde pricka av alla. Sömnlöshet, oro, hjärtklappning, huvudvärk, lös i magen...
Kommer inte till ro på kvällarna trots att jag är trött, känner mig orolig och ångestfylld trots att jag mår bra (spännande känsla). Kroppen är fullt aktiv medan hjärnan är trött. 

Härom dagen såg jag att min barnmorska försökt ringa mig fyra gånger (hopplöst att inte kunna ringa tillbaka). Trodde hon skulle säga att jag skulle halvera dosen levaxin, men när vi väl pratade med varandra så var det tvärtom! Jag har fortfarande inte kommit under referensvärdet som är 2,5 utan måste istället öka dosen.

Annars är det okej. Jag har kunnat jobba som vanligt så det har inte varit värre än så. Dagarna bättre än kvällarna. Dessutom gillar jag att känna lite ångest då det är en stor del av mitt jobb. Upplyftande! ;-).
Nyttigt att kunna sätta sig in i hur det känns, även om det så klart är individuellt. 
Det som är mest jobbigt är huvudvärken och känslan av att inte hinna till toa i tid (lyckats hittills!).

Nytt graviditetssymtom är sammandragningar. Det står att man i v .16 som omföderska skall kunna känna detta. För mig, första graviditeten och känner redan i v.15 vid ansträngning. Minsta lilla uppförsbacke så drar magen ihop sig. Noll smärta men obehagligt.
Jag kan heller inte ligga plant på ryggen längre, då låser den sig och jag kommer inte upp. Går dock snabbt över då jag väl kommit upp på fötter. 

Jag jobbar hela måndag den 23:e (ångrar det nu) och sedan är jag ledig några dagar. Ska bli så skönt!! Har köpt några böcker som jag ska försöka hinna läsa. Och mycket mys med familjen! 

God jul alla kämpar där ute! 

14+1

So far so good!

Illamåendet sitter i, ibland. Men betydligt piggare trots viss sömnbrist.
Magen börjar bli obekväm på nätterna. Brukar ligga helt på mage men nu blir det mer i "stabilt sidoläge" åt ett håll. Åt andra hållet riskerar jag att få en liten fot rakt i magen och det vill jag inte utsätta mig för. 
Men även detta lyxproblem. 

Livet är gött!

13+0

Vecka 14, det känns inte klokt! Så fantastiskt! 

Mår lite illa, det kommer och går. Men annars mår jag bra.

Har fått en rejäl mage. Antagligen för att jag är överviktig, men den är rundare än bara "tjockismage". Har köpt gravidbyxor vilket gör att inget tyg håller in varesig det ena eller andra. 

Längtar efter nästa ultraljud. Vi har valt bort kub så vi får vända några extra veckor. 

12+1

Känns som jag lever i en lögn. Min fru berättade just för sin syster över Skype att jag är gravid. 
Jag? Gravid?! 
Känner ingenting. Inget illamående längre, inga andra krämpor. Mår toppen!
(Bara plufsig, men det kan man ju leva med). 

Vårt nästa delmål är RUL den 21:e januari. Och innan dess massa mys!!  

RSS 2.0